صفحه اصلی
محصولات
عصاره مالت
دانه برشته شده
پودر عصاره مالت
آرد مالت
قابلیت های ما
جوانه زدن
مالت زنی و برشته کردن
استخراج و تبدیل نشاسته
دستور پخت
بلاگ
درباره ما
تماس با ما
01734533920-23
Artamaltco@yahoo.com
صفحه اصلی
قابلیت های ما
استخراج و تبدیل نشاسته
استخراج و تبدیل نشاسته
مرحله بعد، دانه های جوانه زده شده آسیاب می شوند و پس از طی این مراحل، نشاسته موجود در جو توسط آنزیم های فعال در آن به قندهای ساده تری نظیر گلوکز تبدیل می شود. در پایان جوهای آسیاب شده را با آب مخلوط می کنند در این مرحله بخش های محلول و غیر محلول از یکدیگر جدا می شوند و در نهایت بخش محلول را حرارت می دهند تا غلظت آن افزایش یابد. ماده نهایی تولید شده عصاره مالت نام دارد.